Toimintakeskus Hupeli

Päärakennus

Päärakennus on kivirakenteinen entinen koulu, jossa on kolme kerrosta. Ensimmäisestä kerroksesta löytyvät vastaanottotilat, ravintolasali ja keittiö, sekä tyylikalustettu kokoustila pienryhmille. Toisessa ja kolmannessa kerroksessa ovat henkilökunnan asunnot ja ryhmille soveltuvat 5 kpl 2-5 hengen huoneita, joissa yhteiset suihku- ja wc tilat. Pohjakerroksessa sijaitsevat takkahuone, kaksi saunaa ja uima-allas, jonka koko on 4 x 8 metriä.

Majoitustilat

Majoitustiloina toimii vuonna 1983 valmistunut puurakenteinen kaksikerroksinen rakennus, jossa on 28 kpl 2-hengen huoneita pinta-alaltaan 17,5 m2, sekä 2 kpl sviittejä 47,5 m2. Kaikissa huoneissa oma wc ja suihku, osassa TV ja wlan-yhteys. Rakennuksessa on kuntosali, varustukseltaan perustasoa.

Majatalon lisäksi alueella sijaitsee kaksi historiallisen vanhaa aittaa, joissa on yöpymismahdollisuus kesäaikaan. Ne sopivat erinomaisesti esim. hääparille.

Näyttely- ja kokoustilat

Alueella sijaitsee entinen hevostalli, josta on kunnostettu näyttely- ja kokoustilat sadalle hengelle.

Ulkotilat

Kesäaikaan käytössä kaksi lampea, grillikatos ja auringonottoranta. Erilaisia kuntopolkuja ja hengellisiä elämyksiä löytyy ympäristön maastosta. Noin kilometrin päässä on Levälahden laivalaituri, josta pääsee kaikkialle maailman merille.